Bujinkan Ninpo - Ninjutsu in Romania, arta Ninja - mituri, legende, realitati !
Despre BUJINKAN | Mituri NINJA | Intelepciune NINPO | Intrebari Frecvente | Arhiva | NOU | DOJO-uri | Contact
 

Articole utile

Interviuri cu experti

Clipuri VIDEO !!!

Stagii Trecute

Stagii VIITOARE !!!

Arhiva FOTO

LINK-uri


     1997      1998     1999    2000     2001    2002     2003     2004    2005   2006    2007

       Evenimente 2006 -  FOTO ARHIVA

                 - Mica Istorie in imagini a Bujinkan Romania

 

Anul a inceput direct cu un stagiu care ne-a introdus in tema aleasa de Hatsumi Sensei pentru 2006 si anume Juppo Sessjo aplicat in Daken Taijutsu din Shinden Fudo Ryu. L-am avut din nou ca oaspete pe Sensei Dominique Thibault, 7 Dan care a tinut si un curs special de Bikenjutsu si Muto Dori la Yamabushi Dojo Pitesti. Mai multe detalii

 

Stagiu Shinden Fudo Ryu la Ryusuikan Dojo Constanta - martie 2006

Stagiu Daken Taijutsu Shinden Fudo Ryu la Galati, finalizat un un test de centura neagra trecut cu brio de Senpai Gelu Susnescu, 1 Dan Bujinkan Ninpo.

Stagiu dedicat unor forme de baza de Taijutsu si Biken Jutsu la Shingan Dojo Iasi.

Stagiu de Shinden Fudo Ryu Daken Taijutsu la Raiden Dojo Bucuresti, aprilie 2006

Imagini de la stagiul national de Bujinkan Ninpo de la Constanta, august 2006. Antrenamentele s-au desfasurat pe plaja, langa corturi si au inclus si antrenament in apa :)

Un antrenament la care l-am avut ca oaspete pe Eric Mezin, director in ministerul francofoniei din Canada, un mai vechi coleg de antrenamente al lui Sensei Thibault, ambii elevi ai lui Sensei Guintard in Paris. Ce mica e lumea !

Un nou stagiu la Shingan Dojo Iasi in toamna lui 2006, de aceasta data tema fiind exclusiv HANBO JUTSU, stagiu ce s-a bucurat si de o larga participare a practicantilor de la Bujinkan Ryusuikan Dojo Constanta, de asemenea a celor de la C-lung Moldovenesc si chiar Raiden Dojo Bucuresti.

Un nou stagiu la Brasov, o revitalizare a vechii grupe de acolo posibil si cu sprijinul prietenilor de la Aikido carora le multumim si pe aceasta cale, alaturi de participanti sositi din Bucuresti, Pitesti, Campina si Sibiu. Multa bafta dojo-ului din Brasov !

Si imaginile de mai sus sunt de la ultimul stagiu national pe acest an - organizat de Raiden Dojo Bucuresti, aniversand cei 76 de ani pe care Hatsumi Sensei i-a implinit, stagiu ce a reunit numerosi participanti de la aproape toate dojo-urile din tara, din nou cei din Constanta remarcandu-se prin seriozitate si consecventa.

(c) 2006 Bujinkan Romania