Bujinkan Ninpo - Ninjutsu in Romania, arta Ninja - mituri, legende, realitati !
Despre BUJINKAN | Mituri NINJA | Intelepciune NINPO | Intrebari Frecvente | Arhiva | NOU | DOJO-uri | Contact
 

Articole utile

Interviuri cu experti

Clipuri VIDEO !!!

Stagii Trecute

Stagii VIITOARE !!!

Arhiva FOTO

LINK-uri


     1997      1998     1999    2000     2001    2002     2003     2004    2005   2006    2007

       Evenimente 2003 -  FOTO ARHIVA

                 - Mica Istorie in imagini a Bujinkan Romania

Curs privat cu Sensei Thibault la Yamabushi Dojo Pitesti , vizita la unele obiective turistice nevizitate inca de Sensei Thibault, venit aproape in fiecare an in tara noastra

Martie - 2003 - deja traditionalul stagiu de la Constanta, Ryusuikan Dojo. Pe langa tehnicile de Ninjutsu am facut si un ritual de Misogi (purificare) in apa marii de martie :) Se pare ca a fost unanim apreciat si ca vom continua cu acestea.

Aprilie 2003 - un stagiu aniversar la Raiden Dojo Bucuresti, cu antrenament de asemenea rezervat instructorilor.

Mai 2003 - un stagiu de Bujinkan Ninpo la Yamatokan Dojo Campulung Moldovenesc, in care accentul s-a pus pe tehnici de arme din Kukishinden Ryu si Ha Jutsu Kyuho - un sistem paralel de predare a tehnicilor de Taijutsu specific aceleiasi scoli a razboinicilor Ninja.

Practicantii din Sibiu s-au reunit si iata ca am organizat un nou stagiu si acolo cu accent pe Kihon Happo si bazele Bujinkan dar si introducere in tehnici de arme si primele teste de grad.

Mai 2003 - un  stagiu de initiere la Timisoara in urma initiativei preluate de senpai Gabi Dinis - un mai vechi practicant de Bujinkan Ninpo ( alaturi de Cosmin Andreica si Szabo Pal). Mult succes celor de la Hagakure Dojo Timisoara !

Stagiul de la Bacau din noiembrie 2003 a fost o excelenta oportunitate de a perfectiona numeroase tehnici de Koryu din Bujinkan, din programa de Ten Chi Jin Ryaku no Maki, de asemenea s-au lucrat tehnici de aparare pe cutit specifice scolilor din Bujinkan. Am avut onoarea si placerea de a-l cunoaste aici pe Sensei Doru Botez, 5 Dan Shotokan, un om de o modestie extraordinara, cu un caracter aparte, dedicat artelor martiale, care a descoperit acum si naturaletea tehnicilor din Bujinkan Ninpo Budo.

Din nou un stagiu de Ninjutsu Bujinkan la Campulung Moldovenesc, condus de Cristian Laiber asistat si de Senpai Toma Guta, 2 Dan de la Raiden Dojo Bucuresti. De asemenea la acest stagiu s-a facut si un antrenament special de Taiho Jutsu pentru membrii Politiei Comunitare din localitate.

Noiembrie 2003 - un nou stagiu la Suishin Dojo Galati unde se aprofundeaza Taijutsu se incep tehnici de Rokushaku Bojutsu din Kukishinden Ryu.

Decembrie 2003 - traditionalul stagiu de sfarsit de an a avut loc in Bucuresti oferind pe langa tehnicile predate si o ocazie pentru instructori de se antrena impreuna, de a lucra tehnicile la nivele mai subtile. De asemenea s-au vizionat cu mare interes filme tehnice despre Bujinkan Ninpo.

(c) 2006 - 2012 Bujinkan Romania